THiS GROUP TECKNAR DISTRIBUTIONSAVTAL MED HÄLSO- OCH SNACKSFÖRETAGET EASIS

THiS Group AB har tecknat ett distributionsavtal med det danska hälso-och snacksföretaget Easis, för den kinesiska marknaden.Easisär Europas ledande företag när det gäller sötsaker utan tillsatt socker.THiS Group kommer att distribuera Easis produkter till Kina och Sydostasien under 2022. Det finns 111 miljoner diabetiker i Kina och den kinesiska godis- och snacksmarknaden för sockerreducerade sötsaker är en miljardmarknad.

Easis AB är Europas ledande företag inom sötsaker utan tillsatt socker. De är dominerande på den danska marknaden när det gäller sockerreducerat. Företaget producerar allt från sockerreducerad choklad, kakor, juicer, glass och frukostprodukter och omsätter cirka 250 MKR i Danmark.

– Samarbetet med e-handelsplattformen THiS Karuu AB gjorde det möjligt att genomföra ett fullskaligt distributionsavtal med danska Easis. THiS Karuu blir leverantörer av Easis produkter i Kina och Sydostasien. Nordiska livsstilsprodukter är efterfrågade i Kina. Det finns ca 111 miljoner diabetiker i Kina. Den kinesiska godis- och snacksmarknaden för sockerreducerade sötsaker är en komplex miljardmarknad. Vårt samarbete innebär en säkerhet när det gäller leveranskapacitet, trovärdighet och att bemöta efterfrågan på marknaden. Vi är mycket glada över vårt samarbete med Easis, säger Lucy Dahlgren, VD THiS Group AB.

THiS Karuu AB ska leverera Easis produkter från Danmark till Kina och Sydostasien. Initialt kommer Easis att distribuera några sockerreducerade produkter som är intressanta på den kinesiska marknaden, exempelvis kakor, choklad, powerbars och sylt.

-Easis hälsosortiment med godsaker är framförallt för de som lider av fetma, diabetes eller som är noga med sin hälsa och livsstil. Easis produkter har färre kalorier, högre fiberhalt och proteininnehåll. Vissa produkter är glutenfria eller veganska. Vi hoppas och tror att produkterna kommer att uppskattas på den kinesiska marknaden.Vi är glada över avtalet med THiS Karuu och ser framemot vårt samarbete på den kinesiska marknaden, säger Thomas Møberg Nielsen, VD Easis AB.

THiS Group AB är en företagsgrupp med fokus på hälsa och hälsosam livsstil. Bolaget är en partner för snabb och säker internationalisering, genom en samordnad värdering och finansiering. THiS Group har en global molnplattform för mindre och medelstora företag/tjänster inom hälsa och livsstil. Innovativa företag har möjlighet att snabbare utveckla sitt produktsortiment och -tjänster samt bredda sin marknad. Genom THiS Group kan företagen dela behovet av centraliserad digitalisering, distribution och kommersialisering av sina produkter och tjänster. THiS Groups mål är att genom ett hållbart företagande bidra till att minska förekomsten av fetma, typ 2-diabetes, hjärt-/kärlsjukdomar samt andra folksjukdomar.

För mer information vänligen kontakta: Inger Söderholm, THiS Group, tel 0709-969599, inger.soderholm@thiscoop.org

Om THiS Less-is-more Group AB
THiS Less-is-more Group AB bygger upp en företagsgrupp med fokus på hälsa och hälsosam livsstil. Dessa företag delar behovet av centraliserad digitalisering, distribution och kommersialisering av produkter och tjänster, och ska genom hållbart företagande bidra till att minska förekomsten av fetma, typ 2-diabetes, hjärt/kärlsjukdomar samt andra folksjukdomar.