BOLAGS-STYRNING

THiS Group leds av ett team seniora personer som har långtgående erfarenhet inom områden som entreprenörsskap, innovation, internationell handel, finans och kapitalisering, digitalisering och e-handel.

Styrelse

Björn Fjellsäter – Styrelseordförande
40 års erfarenhet från ledande befattningar och som internationell managementkonsult i stora och små företag. Han leder nätverket för Internationell Expansion och Finansiering vid Stockholms handelskammare.

Peter Olofsson
Lång och gedigen erfarenhet som entreprenör, direktör och företagsledare, både i börsnoterade bolag och som interimschef. Peter är även senior konsult och chefscoach inom områdena Innovation, Analys och Affärsutveckling.

Bo T:son Nyström
Har lång erfarenhet av direktförsäljning, säljstyrning samt marknadsföring med varumärken som Schwarzkopf, Wella, Estee Lauder, Gainfranco Ferre, Alain Delon, Salvador Dali, Cartier. Som VD Introducerade han Goldwell/Persea på den svenska marknaden och blev marknadsledare. Egen företagare med olika uppdrag ex styrelsemedlem i Svenska Diabetes Förbundets Forsknings Fond

Ledning

Marko Rado – CEO
Över 17 års erfarenhet från finansbranschen och har tidigare innehaft ledande positioner inom Private Banking/Family Office och investmentbolag. Han kommer senast från rollen som medgrundare och fondförvaltare för Impact Credit Opportunity Fund och har tidigare arbetat för företag som Mangold Fondkommission och inom East Capital-koncernen.

Niklas Häggström – CIO
Ledare och facilitator av digital transformation i multinationella organisationer sedan över 25 år, inklusive företag som IBM, IKEA, NATO, Dometic och Oatly. Han är specialiserad på digital handel för slutkonsumenter och företag samt samarbetsmiljöer där många aktörer går samman för att utbyta data för gemensamma ändamål.