Styrelse

Bolagets styrelse består av tre styrelseledamöter, inklusive styrelseordförande. Styrelseledamöterna är valda för tiden intill årsstämman 2023

 Lucy Dahlgren: Ordförande 

Lucy har bakgrund som projektledare för stora utvecklingsprojekt i Sverige och Europa. Hon har varit VD för Bayn Group AB (Publ.) – som hon grundade för nya sockerreduktionslösningar. Lucy har noterat Bayn Group på Nasdaq First North 2014.

E-mail: lucy.dahlgren@thiscoop.org

Ali Farmandeh 
Ali har under de senaste 20 åren arbetat i ledande befattningar med utveckling av internationella affärer och  organisationer. Ali har också erfarenhet av företagshälsa och rehabilitering. Fokus de  senaste 7 åren har varit på  kapital och investering.
Lars Påhlsson

Lars var fram till 2018 VD för Cloetta Skandinavien och styrelseledamot i Dagligvaruleverantörers Förbund.

Under åren 2011–2015 var Lars även ordförande för DLF.

Björn Fjellsäter
Björn Fjellsäter har 40 års erfarenhet från ledande befattningar och som internationell managementkonsult i stora och små företag. Han leder nätverket för Internationell Expansion och Finansiering vid Stockholms handelskammare.
Lars Åke Söderlund

Lars-Åke har lång erfarenhet av att arbeta med svensk sjukvård. Har varit ledamot i Apotekarsocietetens styrelse och har haft ledande roller på Apoteket AB. Han är vice ordförande för den internationella farmaceutfederationen (FIP), som representerar över 4 miljoner farmaceuter.

Maria Masoomi

En av Sveriges 50 mest inflytelserika personer inom matindustrin. Maria är affärsrådgivare, radiopratare, produktutvecklare (bl.a. IKEA), matkreatör, kursledare, kolumnist, författare, integrations- och mångfaldskonsult. och mycket mer.

Peter Olofsson

Lång och gedigen erfarenhet som entreprenör, direktör och företagsledare, både i börsnoterade bolag och som interimschef. Peter är även senior konsult och chefscoach inom områdena Innovation, Analys och Affärsutveckling.

Revisor

Erik Emilsson

Vid extra bolagsstämma den 8 april 2021 valdes Revideco AB till revisionsbolag, med Erik Emilsson som huvudansvarig revisor.

Revideco AB är auktoriserade revisorer och medlemmar i FAR.

Adress: Drottningholmsvägen 22, 112 42 Stockholm, 08-545 425 00.